bunkeren
Door: Ed en Maaike
10 April 2005 | Nederland, Franeker
Ik vind het leuk om te stouwen. Ordenen, passen en meten en goed rekening houden met de gewichtsverdeling, anders zijn we straks niet vooruit te branden. Ook bij dit schip vind ik het weer verbazingwekkend hoeveel ruimte er in alle hoeken en gaten is te vinden.
Nog 3 weken te gaan voor ons vertrek. We hebben er zin en en vinden het toch ook heel spannend. Relativeren, door mezelf voor te houden dat het slechts een gewone iet wat lang uitgevallen vakantie betreft, werkt niet altijd. Als we het al even vergeten dan worden we er wel door onze omgeving aan herinnerd. Ed ontvangt dagelijks van zijn patienten veel positieve reacties, en ik word in de stad vaak aangesproken over ons vertrek.
Via deze site proberen we jullie, (waarschijnlijk zonder enige regelmaat,het is maar net of er gelegenheid is om te internetten),op de hoogte te houden van ons doen en laten, zodat jullie weten waar we ronddobberen.
Nu nog vanuit Franeker onze hartelijke groeten.
11 April 2005 - 11:45
Anne Wapstra:
De site ziet er mooi uit! -
11 April 2005 - 14:07
Tjeerd:
Jaja! Na telebankieren, emailen en internetten hebben ze nu zelfs een eigen website! Bluetooth wireless internetten in het buitenland, de crew van de Frisonne draait de hand er niet meer voor om! -
14 April 2005 - 11:03
Joke O:
Leuk om te zien deze website. Komt er ook een foto van de Frisonne op te staan, ik ben nl erg benieuwd.
Verder zou ik willen weten wanneer en waar wij aan boord kunnen komen.
Jullie zouden raar staan te kijken als we hetwerkelijk zouden doen of niet. Al die Nederlanders, die maar op bezoek willen komen, dat is natuurlijk niet de bedoeling.Het is ook maar als geintje bedoeld hoor.
We gaan jullie volgen en wensen jullie een behouden vaart!!! Groetjes Joke -
17 April 2005 - 11:28
Hilda Vos:
Wat een leuke site!!
Wens jullie vanuit Leeuwarden een goede voorbereiding toe en straks een heel fijne vakantie!! -
19 April 2005 - 16:31
Sjoerd En Dickey:
Behouden vaart! We zijn zeer benieuwd naar jullie belevenissen. -
28 April 2005 - 13:50
Hinke:
Ik heb er al van gedroomd.
Met een stel patienten stond ik huilend jullie uit te zwaaien. Niet geweten dat jullie vertrek me zo zou raken.
We blijven schrijven -
09 December 2014 - 23:54
FirstLady:
Frisonne bemanning ,
wij kwamen elkaar tegen voor de haven van oostende in zomer 2014.
We hebben fotos van jullie boot, (om de mooie zeilen...)
als we een e-mailadres hebben , sturen we ze jullie door.
groeten FIRSTLADY -
15 September 2017 - 18:49
Ed Wapstra:
Nu pas gelezen, foto's s altijd welkom.
Dank alvast,
Met vriendelijke groeten,